Attachments / User Attachment Control Panel

Any feedback or questions about spssforum.com

Moderators: statman, Analyst Techy, andris, Fierce, GerineL, Smash

Fierce
Moderator
Posts: 391
Joined: Sun Dec 28, 2008 5:55 pm
Location: Belo Horizonte, Brasil

Attachments / User Attachment Control Panel

Postby Fierce » Wed Jan 07, 2009 11:46 pm

Does it work?
I've seen some posts saying that there are some attached files, but I couldn't find any file. And I've never seen the option to attach a file. But still there's an "User Attachment Control Panel".
Not that I really in need of attaching anything but the fact that the User ACP exists and I can't see attachments is kinda strange, I think.
statman
Administrator
Posts: 2684
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Thu Jan 08, 2009 1:26 pm

Yup! But since I can and seems like you are the first to mention, have no idea.

Go into the forum library and look at some of the posts, do you see any attachments there - be sure to scroll down to make sure you view the entire post

Let us know
See the note below

NOTE: Please read the Posting Guidelines and always tell us your OS, the SPSS version and information about your study and data!

Statman
Statistical Services
Fierce
Moderator
Posts: 391
Joined: Sun Dec 28, 2008 5:55 pm
Location: Belo Horizonte, Brasil

Postby Fierce » Thu Jan 08, 2009 4:24 pm

Yes, I can see it in the Library, but only in the library. I can't see attachment option when posting (replying or creating a new topic). And I found some posts in which it seems to be attached files but I can't see any:
Are there any attached files in the posts above? Should I see any? And should I see attachment options when posting?
statman
Administrator
Posts: 2684
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Thu Jan 08, 2009 10:02 pm

Do you see this attachment?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fierce
Moderator
Posts: 391
Joined: Sun Dec 28, 2008 5:55 pm
Location: Belo Horizonte, Brasil

Postby Fierce » Thu Jan 08, 2009 10:53 pm

Nothing. Everythin in your post is:
statman wrote:Do you see this attachment?
Tommytools
Posts: 25
Joined: Fri Oct 17, 2008 11:34 am

Postby Tommytools » Fri Jan 09, 2009 10:54 am

I'm noticing the same thing as Fierce, I didn't even notice you could attach until I read this thread. I can't see attachments either, I doubt I need to any time soon, but if there's anything I can do to help fix it feel free to prod me.

TT
statman
Administrator
Posts: 2684
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Fri Jan 09, 2009 12:36 pm

Could be in your set-up but don't know the insides of the forum so suggest you contract Andris
andris
Site Admin
Posts: 137
Joined: Fri Jun 22, 2007 7:00 am
Location: Australia

Postby andris » Wed Jan 14, 2009 2:40 pm

Just a double check. Everyone who is logged in should be able to see the attachment. Are you logged in but still not able to see the attachment?
Tommytools
Posts: 25
Joined: Fri Oct 17, 2008 11:34 am

Postby Tommytools » Fri Jan 16, 2009 10:30 am

I'm still blind, even while wearing my glasses. I don't really need the attach function, but like I said earlier, just trying to help ;)

I don't see any attachments, nor any settings that could affect me seeing them (or not).

TT

Ps. Should you need me to test it at some point, feel free to PM me, we're in the same area of the globe ;)
andris
Site Admin
Posts: 137
Joined: Fri Jun 22, 2007 7:00 am
Location: Australia

Postby andris » Wed Feb 18, 2009 8:30 am

Sorry it took so long to fix this, I lost track of this thread. PM if something takes too long to fix.

The problem should now be fixed, every registered and logged in user should be able to view and download the attachments on this forum.
Sisiinacup
Posts: 3
Joined: Fri Nov 06, 2015 4:05 pm
Location: Russia
Contact:

Attachments / User Attachment Control Panel

Postby Sisiinacup » Fri Nov 20, 2015 7:56 am

Hi all,

Just noticed that my user control panel main page really doesn't look right. The bit which shows which threads you are subscrubed to is wrong, here you'll be able to see more clearly from this pic.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron