Menu Items not appearing

Moderators: statman, Analyst Techy, andris, Fierce, GerineL, Smash

Julian
Posts: 2
Joined: Mon May 05, 2008 3:49 am

Menu Items not appearing

Postby Julian » Mon May 05, 2008 3:57 am

Hey, for some reason I can't 'see' any of the selections in General Linear Model apart from Univariate. It's just not there.

I have SPSS 16 and running windows Vista

Installed patches

Tried uninstalling

I have looked at google and the SPSS website to no avail. Would really appreciate help with this one

Or if you have it a way to enter a command or something to bypass the menu item (e.g. Run RepeatedMeasureDialogue or something)

Screenshot of my problem is at img364.imageshack.us/my.php?image=wtf1tr1.jpg
(won't let me post the link)
statman
Administrator
Posts: 2757
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Mon May 05, 2008 6:52 pm

I think the others are a part of the Advance Module so, if right, and you don't have then want show?
See the note below

NOTE: Please read the Posting Guidelines and always tell us your OS, the SPSS version and information about your study and data!

Statman
Statistical Services
Julian
Posts: 2
Joined: Mon May 05, 2008 3:49 am

Postby Julian » Tue May 06, 2008 5:08 am

yes please, all I really want to do is to be able to use the multivariate models. When i click on GSM menu and click on multivariates it just comes up with the relevant help file from the help program. I was under the assumption that you had to buy the advanced models seperately (which I don't have the cash for).
statman
Administrator
Posts: 2757
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Tue May 06, 2008 12:57 pm

Check the SPSS site, I believe this is an additional module so can't really help.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron