Error: Insert Disk: Label

Moderators: statman, Analyst Techy, andris, Fierce, GerineL, Smash

xeeshan83
Posts: 2
Joined: Wed Sep 03, 2008 2:54 pm

Error: Insert Disk: Label

Postby xeeshan83 » Wed Sep 03, 2008 3:02 pm

Hi all,
I am using Windows Vista and I am trying to install SPSS V. 16. While installing i get this error, "Insert Disk: Label".
Can anybody guide me how to get this rid of this error., I`ll be really thankful.
Morover i want to add that i am using Norton antivirus, as far as I have analyzed, it conflicts with SPSS but dont know how to solve that. please help me

regards,
Xeeshan
statman
Administrator
Posts: 2756
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Wed Sep 03, 2008 7:13 pm

Disable NAV or set it to "learning" and then allow SPSS installer
See the note below

NOTE: Please read the Posting Guidelines and always tell us your OS, the SPSS version and information about your study and data!

Statman
Statistical Services
xeeshan83
Posts: 2
Joined: Wed Sep 03, 2008 2:54 pm

Postby xeeshan83 » Thu Sep 04, 2008 5:43 am

it doesnt work like this.
anyway thx for the reply. i have already tried that

xee!
statman
Administrator
Posts: 2756
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Thu Sep 04, 2008 11:37 am

Then actually EXIT or close out NAV
marcarcher
Posts: 2
Joined: Sun Dec 21, 2008 9:19 am

Postby marcarcher » Sun Dec 21, 2008 9:25 am

i'm having the same problem, except that i'm not running NAV - what else could be causing this?

thanks,

m
statman
Administrator
Posts: 2756
Joined: Tue Jun 12, 2007 12:08 pm
Location: Florida, USA

Postby statman » Mon Dec 22, 2008 2:18 pm

Perhaps I don't understand the error. Isn't your SPSS on a CD? Can you post a picture of the exact error splash.

FYI, I don't run Vista so might not be of any help. There is a forum member called SPSS License Team, perhaps h/she can help
Last edited by statman on Tue Dec 23, 2008 7:24 pm, edited 1 time in total.
marcarcher
Posts: 2
Joined: Sun Dec 21, 2008 9:19 am

Postby marcarcher » Tue Dec 23, 2008 5:18 am

thanks for your input statman - i would post a picture, only i can't work out how to do that... is there a forum for people who can't upload images?? sorry... when i click on Img nothing happens...
SPSS License Team
Posts: 14
Joined: Mon Oct 27, 2008 2:34 pm
Location: UK

Postby SPSS License Team » Tue Dec 23, 2008 3:48 pm

Please post up the error as it is displayed. Also, is the CD you are using a genuine CD of SPSS? Or a copy?

To paste a picture on a forum you will need an image hosting site like photobucket or something similar.
Here to help with any licensing or installation problems.
jin
Posts: 3
Joined: Tue Dec 23, 2008 10:14 pm

Postby jin » Tue Dec 23, 2008 10:54 pm

I also have the same problem, pic
jin
Posts: 3
Joined: Tue Dec 23, 2008 10:14 pm

Postby jin » Tue Dec 23, 2008 10:55 pm

i met the same problem in installing spss to my 64 bit vista OS.
jin
Posts: 3
Joined: Tue Dec 23, 2008 10:14 pm

Postby jin » Tue Dec 23, 2008 10:56 pm

the photo is as follows,

Image

please help me, thx

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron